preloaderlogo ladataan..

PALVELUT

Pito- ja juhlapalvelut

Pitopalvelu toimii peruskorjatussa vanhassa päärakennuksessa. Ja uutuutena olemme ottaneet käyttöön myös Siirin salin valkoisesta rakennuksesta. Siirin salin kalustukseen kuuluu mm. piano. Tunnelmallisissa tiloissa voi nauttia pitopöydän antimista ihaillen Rautaveden ja Vehmaanniemen kaunista maisemaa. Tunnelmallinen miljöö on ainutlaatuinen, maalaisromantiikkaa ja ripaus ylellisyyttä.


Järjestämme tilauksesta syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, hääjuhlia, sukujuhlia, pikkujouluja ym. tilaisuuksia. Pirttimme soveltuu myös kokousten pitopaikaksi. Tilauksissa asiakkaalla on mahdollisuus olla luova, omia visiotaan saa räätälöidä ja toteuttaa, tai vaihtoehtoisesti voit tilata tarjoilut kattauksineen kokonaan meiltä.


Asiakaspaikkoja pitopalvelurakennuksessa on 90. Parkkipaikkoja on reilusti. Kesäisin käytössämme on iso juhlateltta, jossa on tilaa 120 vieraalle. Jos tilaisuudessa halutaan tanssia, se käy hyvin tilavalla navetan parvella. Teltassa on äänentoisto.


Yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme kokouspalveluita. Käytössänne on langaton internet-yhteys, videotykki sekä muistitaulu.

Ruokapöytään tulevat ruoat valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Valmistamme kaikki ruoat itse ja käytämme niissä laadukkaita raaka-aineita lähituottajilta. Ateriahintaamme sisältyvät tarjoilun lisäksi pöytäliinat, servietit, tilan vuokra ja noutopöydän kukkakoriste. Lopullisen henkilömäärän vahvistuksen tarvitsemme kahta viikkoa ennen juhlia.


Tilaisuutesi suunnittelussa ja toteutuksessa sinua palvelee Mari Huovila.